‘Het leven bruist eens draken vergruisd’ – Leen Dehouwer (Leine-Laura)

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

 1. Leine-Laura schreef:

  Lieve Jeanine

  Wat stemt jouw indruk over ‘Het leven bruist eens draken vergruisd’ mij vrolijk.
  De citaten die je aanhaalt, bezorgen mij kippenvel. De essentie die ik bedoel, pen je precies neer. ‘Als ik durf te zijn wie ik ben, mijn authentieke zelf, ben ik liefdevol en beminnenswaardig voor de ander. Ik ontplooi mezelf in relatie met de ander en vice versa. De liefde is het waard ervoor te vechten, evenwel zonder zichzelf hierbij te verliezen.’

  Datgene wat je treft, typeert je. De openhartige recensie ontsluiert de prachtdame die je bent: onverwoestbaar sterk, positief en bovenal empathisch. Wat een geluk jou te ontmoeten, want je bent een bijzonder iemand.
  Ook al lig je letterlijk plat; je staat er wel voor iedereen.

  Ik wens je voor weldra een voorspoedige operatie met daarna een verkwikkende revalidatie. Je kranigheid en zonnig karakter komen hierbij zeker van pas. Dit wordt geen fluitje van een cent, wel een haalbare klus die je met ijzeren inzet en nooit aflatende moed klaart.

  Dank u wel voor het neerschrijven van je barmhartige oordeel. Ik vind het fijn te ervaren dat mensen in mijn gevoel treden. Het besef niet alleen te zijn, schept een band. Gedeelde emoties helen. Negatieve emoties vlakken af en de positieve emoties groeien.

  Dank je wel, lieve Jeanine!
  Leen Dehouwer; Leine-Laura

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.