Rudy’s wereld

Dit vind je misschien ook leuk...

7 reacties

 1. Charles Kuijpers schreef:

  Bram heet volgens mij in het echte leven Bart …

  0
 2. Charles Kuijpers schreef:

  Mooie column!

  0
 3. Roedie schreef:

  @Charles: gelijk heb je. Als een mens wat ouder wordt… 🙂

  0
 4. Charles Kuijpers schreef:

  En dan ben ik nóg ouder, Rudy

  0
 5. Elisabeth Goedhart schreef:

  Mijn vader was huisarts en kreeg vaak te horen dat dat onze achternaam Goedhart zo'n leuke naam was voor een dokter. Geen probleem als je dit in je volgende boek gebruikt! Ik heb erg genoten van Salami!

  0
 6. cis schreef:

  Ik wil zelf ook een boek schrijven, waar ik trouwens al een heel klein beetje aan heb gewerkt, en dat is mijn grootste issue net: de namen,… hoe verzin je die?
  Ik ben gaan googelen, heb namen er lukraak uitgepikt….

  Maar dan volgde het volgende probleem:
  Wat doe ik met straatnamen? 🤔🙈

  Dit antwoord heb ik nog niet gevonden,… 😂🥴😜

  0
 7. Roedie schreef:

  @Charles: No comment. 🙂 🙂
  @Elisabeth: fijn om te horen. En Goedhart is inderdaad een mooie naam. Misschien… Je weet maar nooit. 🙂
  @cis: straatnamen? Ofwel plaats je het in een bestaande omgeving => research. Google pas kan helpen. Of je verzint ze gewoon. Wat ook fijn kan zijn, is een andere taal gebruiken. Vb: kip is in het Pools (volgens het internet toch) kura. Dus: De kurastraat. Leuke naam zelfs. 🙂 🙂

  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.