Suzanna Esther blogt … De Perfecte Buren

Dit vind je misschien ook leuk...

5 reacties

 1. Charles Kuijpers schreef:

  Leuke column. En als voormalig grensstreekbewoner kan ik stellen: herkenbaar en realistisch!

  0
 2. Peter van Bavel schreef:

  Wat ontzettend leuk en herkenbaar. Mijn hele familie kwam uit Hulst en dan heb je meer contact met Belgen dan met Nederlanders. De winkels zaten er vol mee. En jouw in de column beschreven ‘over-en-weer mening’, herken ik daardoor volledig. De overeenkomsten verbinden ons dan weer en dat is ook mooi om in deze club van de Perfecte Buren te voelen. Vijfwerf hoera voor jouw column en ons jubileum.

  0
 3. Esther Makel schreef:

  Dank je wel Charles, ik was even bang dat ik ruzie ging krijgen … 😉 Gelukkig niet! (Esther Makel ben ik, Suzanna Esther)

  0
 4. Esther Makel schreef:

  Dank je wel Peter van Bavel. 🙂 Zeswerf hoera! 😉

  0
 5. Unknown schreef:

  Heel leuk geschreven. Ik hou van Belgen en van Nederlanders. Verschillen zijn juist leuk.

  0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.