‘Mus’ – Kristof Desmet

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Unknown schreef:

    Dank je voor deze recensie. Ik vind ze heel uitgebreid, eerlijk én persoonlijk. Het is duidelijk dat jullie het boek grondig gelezen én ervaren hebben. Het feit dat Peter na afloop even moest wandelen, bewijst dit. 🙂
    Het doet me plezier dat jullie van het verhaal hebben genoten en kan me perfect in uw opmerkingen vinden.
    Wat me het meest trof, was de slotzin, wanneer uw dertienjarige vraagt om het ook te mogen lezen. Ik ben bijzonder benieuwd naar wat de jongeren er zelf over zullen vinden. Laat gerust even weten!
    Groetjes uit Vlaanderen, en veel succes met deze interessante boekenblog! Ik volg.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.