Duorecensie ‘Het Noordwater’ – Ian McGuire

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

 1. Unknown schreef:

  Knappe duo-recensie! Ik las het boek ook onlangs, en ondanks het feit dat ik geweld verafschuw, heb ik het toch heel graag gelezen.De enige gruwel die ik aan me heb laten voorbijgaan, is toen Sumner in het berenlijk kroop om niet te bevriezen. Voor mij is dit geen thriller, zoals het boek meestal op internet wordt beschreven, maar eerder een psychologische roman. Als lid van een leesclub ga ik dit boek wel niet voorstellen want ik vrees dat het voor sommigen toch te gruwelijk is.

  0
 2. Perfecte Buren Boekenclub schreef:

  Het is inderdaad een gruwelijk realistisch verhaal. Het gaat verfilmd worden ook! Dank je voor je reactie! Mvrgr Patrice

  0
 3. Unknown schreef:

  Na jullie recensie, had ik het boek in mijn 'te lezen' lijst gezet. Ik heb het uit en ik ben zeer onder de indruk. Verhaal, schrijfstijl, personages, setting…
  Bedankt voor jullie tip?

  0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.