Mariska Overman openhartig over research met uitdagingen

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. Unknown schreef:

    Herkenbare stukjes😉En wat heerlijk open geschreven!

  2. Unknown schreef:

    Herkenbaar in de zin van: in veel dingen geïnteresseerd zijn en dat snel "even willen doen" met als gevolg dat het verkeerd gaat en je van alles mot herstellen. Voorbeeld; ik was enthousiast over jouw blog en de herkenning van wat je schreef, dat ik in dit stukje al wel tien fouten heb moeten corrigeren.
    Leuk, dat je het zo eerlijk hebt opgeschreven want het is niet alleen maar negatief, het levert ook wat op. Succes met je boek, je eerste boek staat op mijn lijst maar…….die is zo lang en de stapel boeken waarin ik geïnteresseerd ben is zo lang.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.