‘Soep Van Boom’ – Wendy Van Boom

Dit vind je misschien ook leuk...

4 reacties

 1. Unknown schreef:

  Hallo Peggy!

  Fijn dat je mijn boek hebt gelezen.

  Grappig dat je die stamboom aanhaalt. Het was inderdaad mijn bedoeling om er een in het boek te steken. Maar al snel werd duidelijk dat het een schier onmogelijk iets was: mijn overgrootouders hadden 10 kinderen waarvan sommigen even kroostrijke gezinnen hebben voortgebracht, soms bij verschillende partners. Een meerwaarde zou het niet zijn geweest voor het boek, want ik had het over verschillende pagina's moeten spreiden.

  Wendy Van Boom (ingelogd met de account van mijn echtgenoot 🙂

  0
 2. Unknown schreef:

  Hallo Wendy,

  Leuk dat je ook aan een stamboom hebt gedacht.
  Ik begrijp dat dit een bijna onmogelijke opdracht was.
  langs de andere kant zou het het familiale gehalte nog meer benadrukt hebben.
  Ik heb zeer veel familiefeestjes waar het gespreksonderwerp is :
  'ken je die niet meer, dat is de zoon van Nonkel X of Tante Y'

  Ik heb in ieder geval genoten van je boek.
  Het is een aanrader voor iedereen die van ver of van dichtbij bekend is met 'Soep Van Boom' en dat zijn zeer veel mensen !

  Groetjes,
  Peggy

  0
 3. ans Swart schreef:

  Hallo Wendy
  wat leuk dat je een boek hebt geschreven over de Soep Van Boom. Inderdaad jammer dat je geen stamboom hebt gemaakt. Ik heb zelf de familie van Boom uitgezocht. Ik kom terug in de tijd rond 1638 in Den Bosch daarna komt er een grote tak in Rotterdam en een kleinere uit Utrecht. Ook bestaat er een stamboom vanuit St. Amands vanaf 1415 maar ik heb geen aansluiting kunnen vinden met mijn stamboom .
  Heb ook geen idee of jij tot mijn stamboom behoort. Ben wel erg benieuwd naar je boek.
  Groeten Ans Swart – van Boom De Meern (Utrecht)

  0
 4. Liam schreef:

  Hallo allemaal, dit is hoe ik binnen 24 uur een dringende lening van € 30.000 kreeg om mijn eigen bedrijf te starten met internationale online leenservices. Neem contact op met de e-mail van het bedrijf voor uw leningverwerking als u geïnteresseerd bent:
  e-mail: atlasloan83[at]gmail.com
  WhatsApp: +1 (443) -345-9339

  0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.