Charles over recensiefraude

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Peter Kuijt schreef:

    Sterrenwaarderingen hebben wat mij betreft hun langste tijd gehad. Het gaat wat mij betreft om de inhoud van de bespreking. Ik merk dat mensen alleen maar even kijken hoeveel sterren er boven een recensie staan en dan afhankelijk van het aantal het stuk gaan lezen. Driesterrenrecensies worden vaak overgeslagen, want 'dat is de middelmaat'. Daarentegen doen 1- en 5-sterrenkritieken het goed, want dat zijn de extremen. Sterren maken mensen lui. Op mijn eigen (Spannings)blog ben ik bezig de sterren boven de recensies te verwijderen. Nu ik dit stuk van Charles lees, ben ik alleen maar meer gesterkt in mijn strijd tegen de sterren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.